Vigadtak a Mulatóban, mulatnának a Vigadóban

Vigadtak a Mulatóban, mulatnának a Vigadóban
Díszes csinnadratta keretében adták át a legnagyobb hazai szállásfoglaló portál partnertalálkozóján a díjakat. Az Orfeum Mulatóban rendezett táncos gálaműsor egyik fénypontjaként Nyíregyházát hirdették ki „Az Év Feltörekvő Települése” cím nyertesének, ami igen rangos szakmai elismerésnek számít – Ladányi Tóth Lajos jegyzete.

A megyeszékhelyen nőtt a legnagyobb mértékben az egy szálláshelyre eső foglalási szám ebben az esztendőben, és a számok önmagukért beszélnek. Volt honnan és mindig van hová fejlődni – jó az irány.

A minőségi díjazottak táborában a panzió kategóriában a vendégértékelések döntöttek a pozíciókról, eszerint a magyarországi toplista élén a Palermo Panzió áll. A tavalyelőtt újjáépült Széchenyi utcai, 22 exkluzív egy-, illetve kétágyas szobával rendelkező, masszázskáddal felszerelt superior szobák maradandó élményt nyújtottak a vendégeknek a szallas.hu akkurátus kimutatása alapján. Mindkét első helyezés egyszerre kimagasló kitüntetés és komoly kihívás, magasra tették a lécet önmaguknak.

Nyíregyháza eljutott arra a szintre, hogy vonzó csomagot képes kínálni a turistáknak. Állatpark, Élményfürdő. Múzeumfalu, Sóstó… Csak a jobb sorsra érdemes Krúdy Vigadó áll kihaltan, búskomoran a tó mellett. Valóságos igény: mesés lenne felébreszteni Csipkerózsika-álmából. Ahogy az a legfeltörekvőbb településtől elvárható.

Ladányi Tóth Lajos –
hirdetés