Vigyen haza egy kutyát!

Akt.:
Vigyen haza egy kutyát!
© Fotók: EÁÁ KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés és egyéb információk az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címen vagy a 0620/402-4301-es telefonszámon.

HBN


lincoln2Lincoln másfél éves, boldog, kiegyensúlyozott kan kutya. Nagyon szereti a sétát és a simogatást. Pórázon szépen sétál. Olyan családot keresünk számára, ahol családtagként bánnak vele.

nebula2Nebula a kezdeti félelmeit hátrahagyva szépen megnyílt, örül, csóvál az embereknek. Kedves, megadó típusú szuka kutya. Igényli a szeretetet, törődést. Nem rongál, nyugodt kutyus, melyet benti vagy benti-kinti tartásra adunk örökbe.

gamora2Gamora kedves, játékos, egy év körüli szuka kutya, igazi kajla kölyök még. Embercentrikus, más kutyákkal is barátságos. Nem túl aktív, de sportos gazdi mellé is ajánljuk. Benti vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe.

dinar2Dínár barátságos, nagyon aktív kan kölyök kutya. Okos és könnyen tanul. Sportos, így aktív családoknak is ajánljuk. Benti, vagy benti-kinti tartásra fogadható örökbe | Fotók: EÁÁ KHE
hirdetés