Helyi közélet

2015.08.04. 09:01

Megkérdeztük: Ön allergiás valamire?

Nyíregyháza - <span class="namen">Nagy Viktória</span> több dologra is érzékeny, köztük a tejre és a paradicsomra is. – Ha tejet iszok vagy paradicsomot eszek, akkor egy kis idő múltán kipirosodik és viszketni kezd a bőröm. Ez úgy két éve kezdődött – emlékezett vissza a fiatal lány. 

Nyíregyháza - Nagy Viktória több dologra is érzékeny, köztük a tejre és a paradicsomra is. – Ha tejet iszok vagy paradicsomot eszek, akkor egy kis idő múltán kipirosodik és viszketni kezd a bőröm. Ez úgy két éve kezdődött – emlékezett vissza a fiatal lány. Karakó Barbara szerencsésnek érzi magát, hogy semmire sem allergiás. – Hála istennek a családban sincs senki, aki érzékeny volna valamire.

Móré Gusztávné fia és lánya is allergiás. – Nekem nincs ilyen problémám, de a gyermekeim a házi portól és egyes virágok és fák pollenjeitől nagyon sokat hapciznak – válaszolta.

Nagy Károly nem irigyli azokat az embereket, akiknek minden nyáron fújniuk kell az orrukat vagy törölgetniük a szemüket. – Nekem szerencsére semmi ilyen jellegű gondom nincsen, reméljük, ez már így is marad – tette hozzá a férfi.

Kala Melinda tréfásan megjegyezte: néha allergiás a párjára, amikor nem kellőképpen romantikus. – Komolyra fordítva: semmi effajta problémám nincs, nem vagyok érzékeny sem a parlagfűre, sem pedig a házi porra. 

Katona Gyuláné nem, de lánya megszenved minden parlagfűszezonban. – Most volt egy háromhetes kúrán a Kékestetőn, jót tesz neki a hegyi levegő – közölte a hölgy.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában