Helyi közélet

2017.07.04. 08:15

Fa bontott vakolatot Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. július 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. július 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tiszavasvári, Erdő út előtti területen, egy erdősávnál égett kb. 200 m2-en száraz gaz, avar. A Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltóság egysége avatkozott be 1 db gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

Érpatak- Nagykálló között, 4912-es úton egy kb. 4 m-es akácfa az úttestre dőlt és közúti akadályt képezett. Az Újfehértói Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével a fát eltávolították.

Nyíregyháza, Széchenyi utcán egy kb. 10 m-es fa ága megbontotta egy a lakóház vakolatát, a lehulló vakolat veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egyik raja kihúzós létrával és kézifűrésszel avatkozott be.

Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában