Viharos Szpari-győzelem

Akt.:
Ur Lászlónal jó helyen volt a labda, olyannyira, hogy gólt szerzett a Kazincabrcika ellen
Ur Lászlónal jó helyen volt a labda, olyannyira, hogy gólt szerzett a Kazincabrcika ellen - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor, Nyíregyháza – A Nyírbátor is pályára lépett és nyert Fehérgyarmaton.

Az abaújszántó edzőtáborban készülő Nyíregyháza Spartacus újabb edzőmeccsen mutatta meg magát. A piros-kékek nem mozdultak ki a borsodi főhadiszállásról, helyben fogadták a Kazincbarcikát. A harmadik vonalban szereplő barcikaikkal szemben több fiatal titánt vetett be a Szpari, köztük a védőt, Fekete Tamást, aki Cigándról érkezett, és egyelőre teszteli a szakmai stáb. Információnk szerint napokon belül bővülhet a létszám, ez ügyben tárgyal a vezetőség. Ugyanakkor az elmúlt héten érkezett Máté Péter bemutatkozása csúszik, a Debrecenből szerződtetett védő fájó bölcsesség foga miatt szorult kezelésre.

Az első félidőben jól játszott a Spartacus, több ígéretes akciót is vezetett, Ur László pedig a vezetést is megszerezte.

Tíz perce tartott a második félidő, amikor egy hatalmas villám csapott le a pálya mellett, a játékvezető pedig szünetet rendelt el. Percekig szakadt az eső, majd a folytatásban a Nyíregyháza irányította a meccset és Harsányi találatával bebiztosította győzelmét.

Mátyus János csapata szombaton a Basa-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Kupa záróakkordjaként rendezett helyosztón szerepel – Balmazújvárosban. A torna bronzmérkőzésén a Cigánd lesz az ellenfél.

Mindeközben a Nyírbátor NB III-as együttese is pályára lépett, mégpedig a megyei első osztályban érdekelt Fehérgyarmat otthonában. Márton István legénysége szombaton a Debreceni VSC II ellen játszik ismét felkészülési mérkőzést – Tiszaújvárosban.

– KM-KT –

Edzőmeccsek

Nyíregyháza Spartacus–Kazincbarcika
2–0
(1–0)

Abaújszántó, 150 néző, v.: Szilágyi S.
Spartacus: Perger – Szokol, Fekete T., Rubus, Barna Sz. (Farkas M.) – Ur (Rezes), Kártik, Ács Á. (Kónya M.), Vámos – Pálinkás (Harsányi), Pölöskey (Rudolf)
Gól: Ur, Harsányi

Fehérgyarmat–Nyírbátor FC
1–2
(0–1)

Nyírbátor: Vasas (Tóth Sz.) – Kiss G., Benkő, Szabó M. (Kinál), Bagi, Reznek (Lakatos L.), Lipcsei, Hornyák M. (Boros D.), Török I., Terdik, Nagy D.
Gól: Baglyos L., illetve Nagy D., Terdik Zs.Sporthírek


hirdetés