Világhírű festményeket adományoz a stúdió

Sávai Rita és Sávai Anikó, az alkotóműhely alapítói
Sávai Rita és Sávai Anikó, az alkotóműhely alapítói
Nyíregyháza – A FessNeki művészeti stúdióban híres festők művei kerülnek elő, hogy a festeni vágyó amatőrök elkészíthessék saját példányukat belőlük. Az alkotóműhely most festményeket ajánl fel segítő intézményeknek, például kórházaknak, gyermek­otthonoknak, iskoláknak. A jelentkezés már elindult!


– Azon túl, hogy a festéssel hozzásegítjük az embereket a kikapcsolódáshoz, valamint kreativitásuk és magabiztosságuk fokozásához, szerettünk volna egy jótékonysági „vonalat” is elindítani, és az instruktoraink által megfestett rengeteg festményt eladományozni. Fontos szempont volt, hogy ezeket az alkotásokat olyan intézmények számára ajánljuk fel, amelyek mások segítésével foglalkoznak – számolt be a kezdeményezésről Sávai Rita és Sávai Anikó, a stúdió alapítói.

– Kezdeményezésünkkel szeretnénk hozzájárulni az egészségügyi és szociális intézmények működéséhez olyan módon, hogy belső tereiket világhírű festők alkotásaival díszítjük fel. Reméljük, hogy a kiállított képekkel mosolyt csalunk az emberek arcára.
Az intézmények jelentkezését a hello@fessneki.hu e-mail-címen vagy a http://fessneki.hu/adomanyozasi_akcio/ linken várják a stúdió munkatársai.

KM
hirdetés