Világrekordgyanús piros lapok

Világrekordgyanús piros lapok
© Szabolcsi Mátét pályafutása során először küldték le idő előtt a pályáról, a Dombrád pedig mindkét kapusát „elvesztette” az év utolsó bajnoki fellépésén | Fotó: Pusztai Sándor
Alig hét perc leforgása alatt mindkét dombrádi kapust kiállították az év utolsó bajnoki mérkőzésén.

Alig csengett le a Szi-Zo Sport megyei első osztály őszi idénye (sőt, egy tavaszi fordulót már rá is húztak…), a dombrádiak máris azon agyalhatnak: ki véd majd a 2014-es nyitómérkőzésen. A Szatmár Unió FC elleni utolsó bajnoki fellépésen ugyanis – világrekordgyanús módon – hét perc leforgása alatt mindkét kapusukat elvesztették. Előbb Szabolcsi Mátét, kisvártatva pedig a csereként bevett Kovács Tibor kapott piros lapot. A tizenharmadik helyen táborozó Tisza-partiak nem is úszták meg nagy zakó nélkül: 6–0-ra bukták el az összecsapást.

– Sajnos, el kell ismerni, mindkét kiállítás jogos volt – jelezte dicséretes őszintéseggél az újonc Dombrád tizenkilenc éves cerberusa, Szabolcsi Máté. – Igaz, a pályafutásom rövidnek mondható, de eddig hasonlóról sem hallottam. Még soha nem kaptam piros lapot, most megtörtént, nem tudok mit csinálni. Úgy érzem, ebben a szezonban megtettem, ami tőlem tellett, próbáltam a csapat hasznára lenni, hibát követtem el, de remélem a következő időszakban sikeresen feledtetem majd.

A bent maradás kiharcolása nyilvánvalóan bravúrnak számítanak részünkről, ehhez kívánok hozzájárulni, minél eredményesebben védeni. Idővel szeretném magasabb osztályban kipróbálni magam, de egyelőre helyemen vagyok Dombrádon. Azt kell mondam, jelenleg rang a megye egyben futballozni, erős bajnokság, ki lehet tűnni és rutint szerezni.

Nem mellesleg, Szabolcsi Máté, majd Kovács Tibor után az eredetileg védőként figyelembe vett Lukács Zsolt vállalta a vészkapus szerepét, aki négy gólt „szedett be” – holott jól védett, nem rajta múlt a vereség.

KM-KT
hirdetés