Villanyóra gyulladt ki Gelénesen – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy családi ház villanyórája és annak szekrénye vasárnap délben Gelénesen, a Kossuth utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, az épületet átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Meghibásodott az elzáró szelepe egy 11,5 kilogrammos PB gázpalacknak, amelyet a tulajdonos nem tudott elzárni vasárnap reggel Aranyosapátiban, a Petőfi Sándor utca egyik családi házában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a tűzhellyel együtt a palackot a szabadba vitték, egy vízsugár fedezete mellett a palack nyomását elengedték. Személyi sérülés nem történt, a tűzoltók értesítették a forgalmazót.

Távközlési vezetékre dőlt három tujafa vasárnap délelőtt Nyíregyházán, a Hímes és a Kórház utcák kereszteződésében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt, a szolgáltatásban üzemzavar nem keletkezett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés