Villanyóra lángolt Nyírbogdányban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kamion és kerékpáros ütközött össze hétfő reggel Nyíregyházán, a Debreceni út és a Tünde utca kereszteződésében. A balesetben a kerékpáros lába a két jármű közé szorult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével vágták le a kétkerekű pedálját és szabadították ki az idős nőt, majd átadták a mentőknek, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kigyulladt egy lakóház vegyes tüzelésű kazánjának kéménye hétfőn reggel Vaján, Schweidel utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt. A ház fűtését más módon nem tudják megoldani az ott lakók, ezért rokonokhoz költöztek.

Egy száz négyzetméteres lakóház villanyóra szekrénye égett hétfő délelőtt Nyírbogdányban, a Kossuth utcában. Személyi sérülés nem történt. Az ott lakóknak sikerült egy hordozható tűzoltó készülékkel a tüzet eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, az utómunkálatokat végezték el, valamint az áramszolgáltatót értesítették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés