Villanyóraszekrény lángolt Kállósemjénben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Villanyóraszekrény lángolt Kállósemjénben – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ketté hasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a gyalogosok közlekedését kedden délután Újfehértón, a Szent István utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és kihúzós létra segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy családi ház villanyóraszekrénye kedden este Kállósemjénben, az Ady Endre utcában. A helyi önkéntes tűzoltók két kézi porral oltó készülékkel a tüzet eloltották. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, további izzást, parázslást nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében az esti órákban Tunyogmatolcson, a Kölcsey Ferenc utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Nyírmihálydiban is hasonló eseményhez riasztották a tűzoltókat szerdán hajnalba, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi Intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés