Villanyoszlopnak ütközött egy autó Nyírbátorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy autóalkatrészeket szállító kisteherautó péntek reggel Anarcs és Szabolcsbáka között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. A balesetben senki nem sérült meg.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi péntek reggel Nyírbátorban, a Szentvér utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsit áramtalanították és a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a biztosították a helyszínt.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi péntek délelőtt Nyírbogáton, az Árpád utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd a járművet áramtalanították. Szintén egy személygépkocsi motortere égett pénteken Fehérgyarmaton, itt a helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kisebb területen izzott és füstölt egy füves területen az ott hagyott olajsár péntek délelőtt Tiszavasváriban, a Paula liget út végén. A város önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Kigyulladt egy lakatlan, kétszáz négyzetméter alapterületű, kétszintes családi ház több helyisége péntek este Tiszavasváriban, a Köztársaság utcában. A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat, az épületet átszellőztették és átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés