Villanyoszlopnak ütközött egy autó vasárnap este Szakolyban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vágástéri hulladék kapott lángra nyolcszáz négyzetméteren vasárnap délelőtt Nyírkáta külterületén. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Nagyméretű fa több ága szakadt le vasárnap délután Nyírbátorban, a Báthori István utcában, ahol az ágak kerítésre és egy garázsra estek. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el az ágakat. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Szakolyban, a Létai utcában. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült, az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört. A helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, valamint biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. A villanyoszlop helyreállításának idején átmenetileg 100 fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés