Visszapillantó tükör és könyök bánta az ütközést – Balesetek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Akt.:
Visszapillantó tükör és könyök bánta az ütközést – Balesetek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában egy anyagi kárral és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Porcsalma belterületén közlekedett Ököritófülpös irányába 2017. március 2-án 3 óra körül egy személygépkocsi sofőrje, aki eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az úttestről, és az árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett a járműben.

1

Gyulaháza felől Anarcs irányába közlekedett 2017. március 1-jén 17 óra 58 perckor a 4105-ös számú úton gyalogosan egy 19 éves fiú és egy 16 éves lány. Közlekedésük során a forgalommal megegyező irányban, fényvisszaverő mellény nélkül közlekedtek. A gyalogosokat egy mögöttük közlekedő gépkocsi vezetője későn észlelte, melynek következtében az autó jobb oldali visszapillantó tükrével a 19 éves fiú könyökének ütközött. A baleset során a gyulaházi fiú könnyű sérüléseket szenvedett.

Nyíregyháza felől Napkor irányába közlekedett a 41-es számú főúton 2017. március 1-jén 19 óra 45 perc körül egy gépkocsi. Sofőrje egy előtte közlekedő menetrend szerinti autóbusz előzésébe kezdett. Ugyanebben az időben Napkor felől szemből közlekedett egy Suzuki típusú személygépjármű, melynek vezetője, hogy elkerülje az ütközést, jobbra irányította a járművet. A gépkocsi az ellenkormányzást követően lesodródott az útpadkára, majd az árokba borult. A baleset következtében a Suzuki típusú jármű vezetője, egy 29 éves apagyi férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

3

Tiszanagyfaluban, a Szabadság úton autóbusszal közlekedett 2017. március 1-jén 8 órakor egy 46 éves nyírturai férfi, aki a kereszteződésben jobbra kanyarodás közben a kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta, és nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki balról érkező kerékpárosnak, melynek következtében összeütköztek. A baleset során a kerékpárral közlekedő 57 éves tiszanagyfalui férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés