Visszatérő kapus

Nagy kapusa lesz a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapatának. Szó szerint. A régi-új szerzemény 197 centiméter magas, másfelől Nagy Leventének hívják.

A név ismerős, elvégre a cerberus alig két esztendővel vett érzékeny búcsút a nyírségi egylettól, mint kiderült – ideiglenesen.

Nyilvánvaló, hogy a Barcelona, no meg a magyar válogatott frontemberének, Nagy Lászlónak testvérétől reméli a vezetés, hogy pótolja a nyárelőn Svájba igazoló Martin Pramukot. A cerberus az elmúlt szezonban a szlovák Érsekújvárt segítette – klubtársa volt Visy Norbert: a huszonöt éves jobbszélső szintén az NYKSE színeiben szerepel a következő bajnoki hadjáratban.

Vezető szerepben

A „nagy öregek” közül Kun László technikai vezetőként dolgozik
a továbbiakban, míg a játékvezetői karrierjét építő Medve Róbertet
szeretnék rábírni, hogy vállaljon még egy idényt a nyíregyházi csapat
szerelésében.

Nagy Levente egy plusz egy évre kötelezte el magát a Jano Pál gardírozta gárdához, amely már soraiban tudhatja a Komlóról érkezett Gyáfrás Dávidot, az Olaszországból hazatért Kaplonyi Zoltánt, valamint a szegedi Ulics Istvánt.

Ugyanakkor Lencsés Józsefet előléptették: az elnyűhetetlen hálőrt ezentúl kapus-, illetve erőnléti edzőként alkalmazza a nyíregyházi együttes.

– Koncz Tibor –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés