Visszatért a nagyhalászi tehetség, Giginek bizonyítana

Akt.:
Visszatért a nagyhalászi tehetség, Giginek bizonyítana
Nagyhalász – Nagy Krisztián egy évvel ezelőtt egy szempillantás alatt az ország kedvencévé vált. A nagyhalászi fiú lenyűgözte az X-Faktor mentorait Majka Belehalok című dalának akusztikus változatával, négy igennel és nagy reményekkel vágott neki a tábornak, ahol szintén jól vette az akadályokat.

Az első élő show előtt azonban történt valami: Radics Gigi mentoráltja egészségügyi gondjai miatt kénytelen volt feladni a versenyt. Mint kiderült, Krisztián idegei nem bírták a megmérettetéssel járó feszültséget. Pszichiátriai kezelése után megfogadta, hogy visszatér a tehetségkutató műsorba – ez a múlt szombaton meg is történt.

Négy igen

A fiatal tehetség rajongói már júliusban sejthették, hogy valami nagy dolog van készülőben, de Krisztián akkor még nem árult, nem árulhatott el részleteket, csak annyit írt Facebook-oldalán, hogy érdemes lesz nézni az idei évadot is.

A szombati műsorban sikerült meglepnie a mentorokat és a közönséget egyaránt. Mint elmondta: főként egykori pártfogójának, Giginek szeretne bizonyítani, ezért is énekelte azt a dalt, amit a tavalyi első élő adásban kellett volna előadni, Michael Bublé Cry Me A River című számát.

A siker persze nem maradt el: Gáspár Laci meghatódva hallgatta a produkciót, az egyetlen női mentor szemében sem pusztán a büszkeség csillogott. Nem volt kérdés, mindannyian nagy igent mondtak a továbbjutásra.

KM
hirdetés