Visszavágtak a halaknak a tokaji Nádas-tavon

Akt.:
Szalanics Zoltán
Szalanics Zoltán
Kálmánháza – Lelkes horgász a Kálmánházán élő Molnár András, rendszeresen megosztja élményeit és fogásait szerkesztőségünkkel. Természetesen a legutóbbi kirándulását is elmesélte szerkesztőségünknek:

– November első hétvégéjén úgy döntöttünk a párom édesapjával, Szalanics Zoltánnal, hogy a már-már tavaszias időjárást kihasználva ellátogatunk a tokaji Nádas-tóhoz. Sajnos, a két legutóbbi alkalommal, amikor itt horgásztunk, keserű szájízzel távoztunk, mivel jobb eredményre számítottunk. De milyen a horgász? Nem adja fel! Ideje volt, hogy revansot vegyünk. Az esetek 70 százalékában fontosnak tartom a hely kiválasztását telepített és természetes vízterületeken egyaránt. Zoltánnal elhatároztuk, hogy most máshová fogunk leülni. Így is tettünk, s nem bántuk meg.

– A vizet pásztázva a halak elárulták magukat, már csak annyit kellett tennünk, hogy horogra csaljuk őket. A horgászat végül jól sikerült számunkra, a közelgő ünnepek alkalmával halhúsban nem lesz hiány. Fontosnak tartom ugyanakkor azt is, hogy csak annyit halat vigyek haza, amennyit a családom és jó magam elfogyasztok – tette hozzá Molnár András.

KM
hirdetés