Vivi megmutatta a privát videóját, ilyen volt a nyírtassi luxusesküvő!

Akt.:
Vivi megmutatta a privát videóját, ilyen volt a nyírtassi luxusesküvő!
Budapest, Nyírtass – Vivi és Fecsó még június végén tartották a polgári esküvőjüket, ám az esemény nem volt nyilvános az egyházival ellentétben, így csak találgatni tudtunk, miféle luxushepajt kerekíthettek Nyírtasson. Vasvári Vivien most megosztotta az esküvői videóját, és szemünk-szánk tátva maradt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egyik legszebb napunk! ❤️ #vasvarivivien #wedding

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,


Nyírtasson, a Magyar Talléros Rendezvénycentrum nyújtott méltó helyszínt a felejthetetlen esküvőnek. Már első pillantásra magával ragadta a vendégeket a fantasztikus színhely. Páratlan stílusa, a szolgáltatások színvonala az eleganciát, a minőséget tükrözi.

A Magyar Talléros Rendezvénycentrum folyamatosan követi a nemzetközi esküvői trendeket. Minden rendezvényt egyedivé varázsolnak, legyen szó egy dekor elemről pl: kertben elhelyezett fotófal, candy bar…, de többször van arra is példa, hogy a párok elrugaszkodnak a hagyományos érkezési módtól. Több esetben közelítették már meg a rendezvénycentrumot yacht-tal, tökhintóval vagy akár helikopterrel, ugyanis ezen a csodálatos helyszínen nincsen lehetetlen.

Annak ellenére, hogy több celeb is a Magyar Talléros Rendezvénycentrumot választotta, nagyon sok hagyományos esküvőnek is helyt adnak, ráadásul mindenkinek elérhető áron. A 100 hektáros gyönyörű területen egy vintage és egy exclusive helyszínnel is rendelkeznek, a kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolításához. Ha valaki nem látta volna a luxusfeleség nagy napját, és a csodálatos esküvői helyszínt, a videóban megnézheti.

www.tallerosrendezvenyhaz.hu
tallerospalinka@gmail.com

Tel: 06304125229

Forrás: Instagram / Vasvári Vivien


Budapest, Nyíregyháza - De természetesen csak egy Budapesten forgatott reklámfilm miatt: a világsztár társaságában készült kisfilmből Vivi feltett néhány jelenetet az Instájára. Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Aug 30., 2018, időpont: 4:00 (PDT időzóna szerint) For...

Budapest, Nyíregyháza - Egyre többen kapnak különös üzenetet egy furcsa lénytől, Momotól a Messengeren - a "lény" elsősorban a fiatalokat célozza meg a közösségi oldalakon, ír nekik, ijesztegeti őket, sőt, öngyilkosságra buzdítja őket. Olykor azonban előfordul, hogy egy felnőttnek is üzenetet ír - í...
hirdetés