Vivi megmutatta, hogy néz ki smink nélkül, de a kisfiát is

Vivi megmutatta, hogy néz ki smink nélkül, de a kisfiát is
© Fotók: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Egy hónapja született meg a kis Edward, Luxus Vivi kisfia. A baba amerikai állampolgár, ezért is kaphatott külföldi nevet. Vivi most egy, a babájáról készült cuki fotóval lepte meg a követőit, amin látszik, milyen sokat nőtt már a kisfia.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Emellett azt is megmutatta, hogy néz ki smink nélkül… Még csak filterezni sem filterezte a fotót, és meg kell hagyni, mindenféle kence-fice nélkül is nagyon csinos Vivi.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vivi ezt írta fotóhoz:

A tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halál unalmasnak…Légy az, aki vagy, és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják kifogásolni…”

Forrás: 24.hu


Fotók: Instagram
Budapest, Nyíregyháza - Vivi úgy döntött, hogy Miamiban hozza világra gyermekét, és lőn, így is lett, ám annyit máris elárulunk, hogy nem két forintba került ezt a kaland. - Nagyon szerettük volna, ha amerikai állampolgár lesz a fiunk, mert úgy sokal több esélye van mindenre a világon. Itt állják...

Forrás: Instagram
Budapest, Nyíregyháza - Vivi, a luxusfeleség nemrégiben hozta világra a kisfiát Miamiban. (Hogy miért pont ott? Erről korábban itt cikkeztünk.) De nem hagyta sokáig az Insta rajongóit pikáns fotó nélkül, megmutatta ugyanis, hogy igenis szülés után is lehet valaki szexi. - Köszönöm azoknak is, aki...
hirdetés