Magyarország

2013.01.12. 14:58

Mentőápolóra támadtak Heves megyében

Eger, 2013. január 12., szombat (MTI) - Ököllel ütötte meg a segíteni érkező mentőápolót egy férfi szombaton Heves megyében; az ápolónak eltört az orrcsontja - tájékoztatta az MTI-t az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója.

Eger, 2013. január 12., szombat (MTI) - Ököllel ütötte meg a segíteni érkező mentőápolót egy férfi szombaton Heves megyében; az ápolónak eltört az orrcsontja - tájékoztatta az MTI-t az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója.Az ittas támadóhoz azért hívták ki a mentőket mert az utcán elesett és az arcán megsérült - közölte Győrfi Pál.

Elmondta: a mentőápoló a támadó ellátását annak ellenére folytatta, hogy súlyos sérülést szenvedett. Csak azt követően törődött saját sérülésével, hogy a férfit kórházba szállították.

A verekedő férfi ellen eljárást indított a rendőrség; a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak akár szabadságvesztéssel is büntethető - mondta a szóvivő.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!