Vizes vb 2017 – Orbán Viktor fogadta a FINA és a MÚSZ vezetőit

Budapest, 2016. január 28. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Julio Cesar Maglione, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) elnöke megbeszélést folytat a Parlamentben, Budapesten 2016. január 28-án.
Budapest, 2016. január 28. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Julio Cesar Maglione, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) elnöke megbeszélést folytat a Parlamentben, Budapesten 2016. január 28-án. - © MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Botár Gergely
Budapest – Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban fogadta csütörtökön Julio C. Maglionét, a FINA elnökét, Cornel Marculescut, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség ügyvezető igazgatóját és Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökét – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Elmondta: a FINA vezetése tájékoztatást adott a 2017-es vizes vb előkészületeiről és a FINA díjátadó gálájáról, amely vasárnap lesz Budapesten.

Sajnálattal, de megértéssel vették tudomásul, hogy Orbán Viktor hivatalos indonéziai útja miatt nem tud ott lenni a gálán – tette hozzá Havasi Bertalan.

– MTI –
hirdetés