Vizsgálják a nyírbogáti tűz okát – a felismerhetetlenségig összeégett a test

Vizsgálják a nyírbogáti tűz okát – a felismerhetetlenségig összeégett a test
© Fotó: tenyek.hu
Nyírbogát – Információink szerint olyan súlyosan megégett a nyírbogáti lakástűzben talált holttest, hogy a személyazonosság pontos megállapítása érdekében szakértői vizsgálatot rendeltek el. Valószínűsíthető, hogy a házban élő középkorú férfi lelte halálát a lángokban.


– Pénteken riasztották a tűzoltókat Nyírbogátra, ahol egy lakóház több helyisége lángokban állt, a tetőszerkezete pedig beszakadt – mondta az esetről Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. – Minden esetben, amikor felmerül annak a lehetősége, hogy ember is volt az épületben, azt az oltást követően a tűzoltók tüzetesen átvizsgálják, így találtak rá egy férfi holttestére. A tűz okát és körülményeit a tűzvizsgálat fogja megállapítani.

Megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot is, Fehérvári Marietta sajtóreferens arról tájékoztatott, hogy az ügyben bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, ezért nyomozást nem rendeltek el. A Nyírbátori Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

KM


Videó: Nem sikerült kimenekülnie a lángok közül a nyírbogáti férfinak

Nyírbogát – Saját házában égett halálra egy férfi Nyírbogáton. Ki akart menekülni a házából, de leszakadt a tető és a rázuhanó gerendák megölték. Több városból is riasztották a tűzoltókat. A férfi holttestét csak az oltás után találták meg.

Holttestet találtak egy lakóház oltása közben Nyírbogáton

Nyíregyháza, Nyírbogát – Holttestet találtak egy lakóház oltása közben a tűzoltók péntek reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogáton – közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
hirdetés