Volt közte ilyen is, olyan is

Szabolcs-Szatmár-Bereg -Asztalitenisz: Sima és szoros meccseket is hozott az NB-s csapatbajnoki forduló a hétvégén.

NB I, férfi

Ceglédi VSE–Nyírbátori ASE 12–6

Molnár Dávid betegség miatt az első meccse után a többi hármat fel kellett adnia, így Kővári Balázs kimagasló játéka ellenére sem volt esély a pontszerzésre. Győztek: Kővári 4, Benyovszki 2.

Nyírbátori ASE–Félegyházi ASI 18–0

Játék nélkül, a kiskunfélegyháziak nem jelentek meg a mérkőzésen.

Eger VSI–Útfestők-Apagy SE 7–11

A szezon utolsó meccsét négyórás nagy csatában nyerték meg az apagyiak. A hajrá úgy indult 7–7-ről, hogy a vendégek három döntöszettes meccset is elveszítettek, ám az utolsó körben nemcsak a két éljátékos, Nagy Balázs és Bari Csaba, hanem esélyesebb ellenfelével szemben Hodász László és Poór Tibor is hozta a mérkőzéseit. Gy.: Bari, Nagy B. 3-3, Hodász, Poór T. 2-2, a Bari, Nagy B. páros 1.

NB II

Apagy SE II–Vásárosnaményi SZSE 15–3

A végeredmény által mutatottnál jóval nagyobb volt a csata, a naményi csapat erejét mutatja, hogy ötször is dönő szettre kényszerítették a hazaiakat, igaz, ezekből a meccsekből négyet is az apagyiak nyertek. Gy.: Fodor G., Fodor I. 4-4, Szűcs A. 3, Kiss Z. 2, a Fodor G., Fodor I. és a Szűcs A., Kiss Z. páros 1-1, illetve Tuckanjuk 2, Sztoj 1.
NB III

Nyírmadai ISE–Fehérgyarmati VSE 18–0

Tartalékos összetételben érkeztek a vendégek, így az amúgy is esélyesebb nyírmadaiak kétséget sem hagytak a győzelmük felől. Gy.: Pacuk P., Szabó S., Paszternák, Nagy A. 4-4, a Szabó S., Pacuk P. és a Paszternák, Nagy A. páros 1-1.

Záhonyi VSC–Mátészalkai MTK 7–11

Nagy és kiélezett csatában nyertek a vendég szalkaiak, sikerükhöz kiemelkedő egyéni teljesítmények is kellettek. Gy.:Csépke 3, Petró L., Lovácsi, Sütő L. és a Lovácsi, Sütő L. páros 1-1, illetve Hegedűs T. 4, Lukács B., Damasiewicz N. 3-3, a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1.

Várdai ASE–Debrecen ASE 1–17

A két tartalékkal kiálló Kisvárdának nem volt esélye az erősebb debreceniek ellen. Gy.: ifj. Varga P. 1.

Nyírbátori ASE II–Debreceni AK 4–14

Jobb csapattól kapott ki a tartalékos felállásban játszó Nyírbátor. Gy.: Szőllősi T., Tölgyes D., Majoros M. és a Szőllősi T., Tölgyes D. páros 1-1.

Teva Debrecen SE II–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE 5–13

A már bajnok nyíregyházi csapat könnyed győzelmet aratott. Gy.: Joó Z., Németh T., Sallai 4-4, a Sallai, Németh T. páros 1.
hirdetés