Vonat és autó ütközött Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Vonat és autó ütközött Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: Blikk
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Személygépkocsi és egy személyszállító motorvonat ütközött kedden este Nyíregyházán a Lapály utcai vasúti átjáróban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben senki sem sérült meg.

– A Nyíregyházi Rendőrkapitányság vasúti közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást a járművezetővel szemben – mondta dr. Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


Papírhulladék égett Nyíregyházán a Dália utcában kedden, amelyet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltottak el egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével.

Tiszakóródon a Dózsa utcában, Győrteleken a Rákóczi utcában lakóház kéményében a lerakódott korom égett. A fehérgyarmati és mátészalkai hivatásos, valamint a szatmárcsekei önkéntes tűzoltók az izzást kéziszerszámok segítségével megszüntették. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés