Vonatbaleset Nyíregyházán: hajszálon múlt az egykori válogatott focista élete

Vonatbaleset Nyíregyházán: hajszálon múlt az egykori válogatott focista élete
© Fotó: blikk.hu
Nyíregyháza – Rémisztő balesetet úszott meg sértetlenül az ismert volt válogatott labdarúgó: egy vonattal ütközött múlt kedden, az esti órákban.

A volt élvonalbeli játékos a Lapály utca vasúti átkelőnél ütközött a vonattal: valószínűleg nem vette észre az érkező szerelvényt, késő este volt, és a havazás is rontott a látásviszonyokon, ezért hajtott bele autójával az átjáróba, ahol egyébként nincs is fénysorompó.

A sofőr szerencsés, hogy az ütközést követően a vonat nem gyűrte maga alá a járművét, az ütés a jármű oldalát érte.

A sportember nemrégiben hagyott fel a profi futballal, mostanában nem sokat lehetett róla hallani, noha a Blikk megkereste, a balesettel kapcsolatban sem szeretett volna nyilatkozni.

Annak ellenére, hogy nem történt személyi sérülés, a rendőrség eljárást indított az ügyben.

„Nyíregyháza Lapály utcán közlekedett a Tünde utca felől a Táncsics utca irányába 2019. január 8-án 21 óra 10 perc körül személygépkocsival egy férfi. A járművezető az elsődleges adatok szerint a Lapály utcai vasúti átjáróba történő behaladásakor figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát, és nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki jobbról érkező és a Nyíregyháza vasútállomás irányába tartó személyszállító vonatnak” – írta a Blikk érdeklődésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Forrás: blikk.hu


Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből. Személygépkocsi és egy személyszállító motorvonat ütközött kedden este Nyíregyházán a Lapály utcai vasúti átjáróban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a sz...
hirdetés