Vonzó kedvezmények a Loki-hétvégékre!

Akt.:
Vonzó kedvezmények a Loki-hétvégékre!
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Az előző idényhez hasonlóan az új bajnoki szezonban is érvényesek a kedvezmények a DVSC bérletesek és napijegyesek számára a Loki hazai mérkőzéseinek napján.

A következő két szombati napon is ingyenes utazást tesznek lehetővé a belépők a szurkolóknak a DKV villamos-, autóbusz- és trolijáratain a mérkőzést megelőző három órával a mérkőzést követő három óráig.

A Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje ugyancsak szombatonként 25 százalékos akcióval kedveskedik a nézőknek és egy kísérőjüknek.

A Debreceni Gyógyfürdő kedvezményei ellenben három napig érvényesek a „hazai meccses hétvégeken”!

A fürdő péntektől vasárnapig várja a drukkereket, akiknek az egész napos komplex fürdőbelépő árából 50% kedvezmény jár (korlátlan Élményfürdő, Termálfürdő és Szauna használat)! Ez a kedvezmény rajtuk kívül még egy felnőttre és két 6 éven felüli gyermekre vonatkozik a Termálfürdőben, míg az Élményfürdőben az egy jeggyel rendelkezők plusz egy felnőttel és két 3 éven felüli kisgyermekkel élvezhetik a fürdő szolgáltatásait.

A drukkerek jogosultságukat mindenütt futballbérletük, vagy napijegyük felmutatásával igazolhatják.


Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata a bajnoki szünet után ismét hazai pályán játszik, ráadásul a Nagyerdei Stadion egymás más után két fordulónak ad otthont. Október 20-án, szombaton 17 órától a Paksi FC ellen, majd egy héttel később, október 27-én szintén 17 órától a Puskás Akadémia ellen lép pál...

Címkék: , , ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés