Vöröskeresztes pedagógusok tanácskoztak a fővárosban

Vöröskeresztes pedagógusok a karitatív szervezet székházában
Vöröskeresztes pedagógusok a karitatív szervezet székházában - © Fotó: Tancsik Róbert
Mándok, Nagyecsed, Nyíregyháza, Záhony – A napokban a karitatív szervezet budapesti székházában rendezték meg a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt (MIVK) országos bázisiskolai-bázisóvodai programjának tavaszi szakmai értekezletét.

A közel félszáz tanárelnököt és ovielnököt Kovács Dávid, a Magyar Vöröskereszt ifjúsági szakmai vezetője és Kormos, a MIVK elnöke köszöntötte. Ezt követően tájékoztató hangzott el a Magyar Vöröskereszt és az ifjúsági tagozat tevékenységéről, a 2017. évi tervekről, kezdeményezésekről és pályázati lehetőségekről. A délutáni szekcióüléseken a bázisintézmények minősítésére vonatkozó javaslatokat összegezték a résztvevők egy-egy ifjúsági régióvezető moderálásával.

Megyénket a Mándoki Általános Iskola, a nagyecsedi Dancs Lajos Általános Iskola, a záhonyi Dr. Béres József Kollégium tanárelnökei, illetve a kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda, továbbá három megyeszékhelyi óvoda ovielnökei képviselték a szakmai találkozón.

– Tancsik Róbert –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés