Will Smith lánya Parist választotta

Will Smith lánya Parist választotta

Végre Paris Hiltonnak is sikerült elérnie, hogy valaki ne butuska szőkeként, hanem példaképként tekintsen rá, Will Smith bánatára.

A sztárszülők általában nem szeretnék, ha gyerekeik követnék őket a rivaldafénybe. Mivel nem szeretnék kitenni őket is annak a médiafigyelemnek, ami az ő életüket megnehezíti. Meg nehéz is kilépni a gyerkőcöknek felmenőik árnyékából.

 Ám akadnak néhányan, akik mindent elkövetnek, hogy az utódok még náluk is nagyobb karriert fussanak be. Goldie Hawn anno minden meghallgatásra elkísérte, lányát Kate Hudsont, és elmondta a rendezőknek, hogy milyen tehetséges szeme fénye. Bruce Willis legnagyobb lánya, Rumer is feltűnően sokszor jelenik meg a papa mellett.

Hollywood egyik legmagabiztosabb aktora, Will Smith viszont mostanában, egyenesen főszerepeket szerez csemetéinek. A Boldogság nyomában című alkotásban sokak szerint a kilenc éves Jayden lemosta apukáját a vászonról.

A hamarosan látható filmjében pedig Willow lányát nyomta be. Az I Am Legend-ben a Föld utolsó emberének küzdelmeit követhetjük nyomon, aki azért még sincs olyan egyedül, mint gondolja.

Will rendkívül büszke két sarjára, és ezt mindenhol el is mondja. A minap a kisebbik Smithekkel való közös munkáról mesélt. Szerinte Jayden igazi munkamániás, pont mint Johnny Depp. Az a legfontosabb neki, hogy tökéletes alakítás kerekedjen ki próbálkozásaiból, imád színészkedni, és rengeteg jó mozit akar még forgatni.

Willow viszont inkább Paris Hiltonra hajaz. Neki a tévében való szereplés a fontos. A céljaiért azért ő is megtesz mindent, pedig néha a mínuszokat nyaldosta a hőmérséklet a felvételeken. A hétéves hölgy még apukájának is erőt adott a folytatáshoz a munkamoráljával.

Forrás:www.rtlklub.hu
További cikkek:
hirdetés