X. Családi Nap Kisvárdán

Akt.:
A Sétáló utca hétköznapja
A Sétáló utca hétköznapja
Kisvárda – Június 9–én, szombaton minden korosztály igényeit kielégítő programok lesznek délután két órától Felső–Szabolcs központjában Kisvárdán.

Az amúgy hétköznaponként csendes és kellemes környezetet biztosító Sétáló utca lesz a helyszíne az idei X. Családi Napnak Kisvárdán. A délután két órától kezdődő változatos programok, a szórakozás, a jókedv, minden korosztály igényeit kielégíti a rendezők szerint.

A nagy–színpadon, helyi művészeti csoportok, táncegyüttesek, térségi kulturális csoportok, míg a kis–színpadon délután három órától Varga Tamás bűvész műsora várja az érdeklődőket. Kísérő programként bárki beléphet a „Tündérország kapuján” ahol részese lehet a játszóház különböző programjainak, barkácsolhat, birtokba veheti az ugráló várat, a trambulint. Utasa lehet a városnéző kisvonatnak, de tündérjelmezbe is beöltözhet. Készíttethet arcfestést és csillámtetoválást is. A gyermekprogram délután négy és hat óra között várja vendégeit a Sétáló utcában.

Ezer lámpás éjszaka

Az egész délutáni ingyenes rendezvényen az „Ezer lámpás éjszaka” címet viselő országos programsorozatba immár negyedik alkalommal kapcsolódik be Felső–Szabolcs központja Kisvárda. Több ezer darab világító lufival üzennek Kisvárdáról, a hazánkból eltűnt csellengő gyereknek, hogy megvilágítsák nekik a hazavezető utat, hogy rávilágítsanak a világot fenyegető gyermekeltűnések nagy számára. Délután négy órától a sztárvendégek műsora várja a résztvevőket, a házigazda, Kárász Róbert műsorvezetővel a nagyszínpadon, Dallos Bogi, L.L Junior, az MDC zenekar, Varga Viktor és Rácz Gergő koncertje, Deniz.
A családi nap résztvevői 22 órakor egyszerre eresztik a magasba a különleges világító lufikat. Ezt követően lesz a „Mozgassuk meg együtt Kisvárdát” címmel az egész napos, igazán élményt nyújtó rendezvény zárása, a finálé, melynek végén egy értékes kerékpár lesz kisorsolva a résztvevők között.

 

– Vincze Péter –
hirdetés