XIXO Borsodi Amatőr Zenekarok Versenye 2017 – lezárult a nevezés!

Akt.:
XIXO Borsodi Amatőr Zenekarok Versenye 2017 – lezárult a nevezés!
Miskolc – A verseny a XIXO és a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg és az “Öröm a zene” borsodi elődöntője is egyben! Várjuk a régi motorosokat és új próbázókat, a nézőtérre zenerajongókat, a zsűriasztalhoz szakmabelieket!

A BOON és a XIXO egy tehetségkutató verseny keretében újfent színpadára invitálja a megye amatőr zenekarait.

A versenyzők elbírálása az előválogatáson a szakmai zsűri szavazatai alapján történik. A jelentkezők közül a zsűri öt zenekart juttat tovább.

Az elődöntő időpontja: 2016. január 28. szombat
Helyszíne: Helynekem, Miskolc

Jelentkezési feltételek:

Amatőr zenekarok jelentkezését várjuk, akik még nem rendelkeznek kiadói múlttal.
Csak saját szerzeménnyel lehet indulni, aminek még nincs kiadói változata, és amelyek közül az egyiknek legalább magyar nyelven kell elhangoznia.
A jelentkezőknek egy jelentkezési lapot kell kitölteniük, amit e-mailben kapnak meg, és amit vissza kell küldeniük szintén e-mailben.
A nevezés továbbra is ingyenes!
A jel

A díjakról:

  • A dobogósok 100 ezer, 60 ezer és 40 ezer forintos hangszervásárlási utalványt kapnak. A döntős zenekarok mindegyikéről készül egy portfólió az Effekt Fotó által, és bemutatkoznak a Borsod Online-on, az Észak-Magyarország napilapban. A kiválasztottak fellépési lehetőséget kapnak megyei rendezvényeken.
  • Az Öröm a Zene országos verseny nyereménye: 1 millió Ft-os HANOSZ utalvány + 2 millió Ft értékű támogatás a Cseh Tamás Programtól.

A szakmai zsűri:

Fukk Attila (basszusgitár)
Havasi Zoltán (dob, billentyű)
Tímár Krisztián (ének, gitár)

A technikai feltételekről:

– A zenekarok részére biztosítjuk az ének, szintetizátor kihangosítását, basszusgitár-, gitár erősítést, dob alapokat (cineket, pergőt, lábgépet hozni kell).
– Zenei betétek lejátszására van lehetőség: DVD, CD.
– Az elbírálás szakmai zsűri bevonásával történik.

A belépés ingyenes! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!







hirdetés