Zabos Nyíregyházán folytatja

Az MTK játékosa Zabos Attila a jövő év tavaszától a Nyíregyháza NB II-es csapatában folytatja pályafutását.

Zabos még tavasszal szenvedett térdszalags-szakadást, ám a nyáron szerződést hosszabbított a kék-fehérekkel. Most azonban mégis távozik a kékfehérektől és januártól a Nyíregyháza játékosa lesz.

– A súlyos sérülés, és Attila bizonytalan jövője ellenére úgy döntöttünk, hogy a nehéz helyzetben nem engedhetjük el a játékos kezét – mondta Domonyai László, az MTK ügyvezetője a klub hivatalos honlapján. – Úgy véltük jó példával kell elöl járnunk akkor is, amikor azt demonstráljuk, hogy a nehéz helyzetbe került játékosunk mellett kitartunk.

Most viszont már úgy engedhetjük őt útjára, hogy felépült, a közelmúltban már NB I-es mérkőzéseken is pályára tudott újra lépni. Teljesen egészséges már, így lehetőséget teremtettünk arra, hogy korrekt körülmények közepette lezárjuk kapcsolatunkat vele, és máshol folytathassa pályafutását.

Az MTK- egyeztetve a nyírségiekkel – decemberig biztosítja Zabos számára a fizetését, ő már Nyíregyházára költözik, és ott folytatja az edzéseket. Az MTK hozzájárul természetesen ahhoz is, hogy edzőmérkőzéseken pályára lépjen a Nyíregyháza színeiben, de az átigazolási szabályok értelmében tétmérkőzésen csak januárban játszhat majd.

nb1.hu
hirdetés