Halálos baleset: árokba csapódott az autójával Virányosnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Halálos baleset: árokba csapódott az autójával Virányosnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba csapódott egy személygépkocsi péntek hajnalban a 38-as számú főúton, Virányosnál. A jármű vezetője az ütközés következtében kiesett a gépkocsiból és a helyszínen életét vesztette. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Vízeltávolításhoz kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét csütörtökön délelőtt Nyíregyházán, a Vécsey közben, ahol egy épület pincéjében csőtörés miatt negyven centiméter vízoszlop gyűlt össze. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vizet. Személyi sérülés nem történt.

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze csütörtök délután a 4-es számú főúton, Újfehértó határában. Személyi sérülés nem történt. A helyi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze az esti órákban a 4-es számú főúton, Záhony közelében. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba csapódott, a benne utazókat a kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben hárman sérültek meg.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Záhony.
SZON.HU


hirdetés