Helmeczi Lászlót választották polgármesternek az időközi választáson Záhonyban

Akt.:
Helmeczi László
Helmeczi László
Záhony – A település eddigi vezetőjét, Helmeczi Lászlót (független) választották meg polgármesternek a vasárnap megtartott időközi önkormányzati választáson Záhonyban – közölte a Záhonyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője az MTI-vel.

Ádám Ilona elmondta, a voksoláson 1966-an vettek részt, huszonhárom szavazat érvénytelen volt. Helmeczi Lászlóra 1586-an, a másik független jelöltre, Kövesdi Péterre 257-en, míg az MSZP-s Magyar Zoltánra százan szavaztak.

Záhonyban vasárnap önkormányzati képviselők megválasztásáról is döntöttek, a hat képviselői helyre huszonketten pályáztak.
Az időközi voksolást azért kellett megtartani, mert a korábbi képviselő-testület február 7-én megtartott ülésén feloszlatta magát.

– MTI –


Záhony - Véleménykülönbség alakult ki a testület és a polgármester között. A határváros polgármestere, Helmeczi László csütörtök este megerősítette lapunknak azt a több hírportálon is megjelent hírt, ami szerint a képviselők, február 7-ei ülésükön öt igen és egy nem szavazattal kimondták a testül...Záhony.
SZON.HU


hirdetés