Ideiglenesen nem közlekedtek a vonatok Kaba és Hajdúszoboszló között

Akt.:
Ideiglenesen nem közlekedtek a vonatok Kaba és Hajdúszoboszló között
© Fotó: HBN
Budapest – Ideiglenesen nem közlekedtek a vonatok Kaba és Hajdúszoboszló között egy meghibásodott felsővezeték miatt – közölte a MÁV szerda délután. Estig helyreáll a rend a vonalon.

A MÁV MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a MÁV-START vonatpótló buszokat rendelt a helyszínre. A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon jelentősen meghosszabbodott a menetidő, illetve korlátozások is akadtak a vonatközlekedésben.

A MÁV a késő délutáni órákban közleményben tudatta az MTI-vel, hogy megjavították a leszakadt felsővezetéket Kaba és Hajdúszoboszló között. A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon fokozatosan, estig áll helyre a közlekedés – írják.

Kavalkád a Nagyállomáson

Kollégánk délutáni, helyszíni információi szerint a pótlóbuszok 17 óra előtt nem sokkal még nem érkeztek meg a Nagyállomásra. Ugyan 16.45-kor elindult egy InterCity-járat Budapest felé, de az nem állt meg mindenhol, erre fel is hívták a figyelmet a hangosbemondón keresztül. A vonatra nem tudtak felszállni azok az utasok, akik Ebesre vagy Kabára szerettek volna eljutni.

Kollégánk azt tapasztalta, hogy a hangulat elég feszült volt a várakozók körében.Záhony.
SZON.HU


hirdetés