Kábítószer-kereskedőket fogtak a rendőrök Kékcsén

Akt.:
Kábítószer-kereskedőket fogtak a rendőrök Kékcsén
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A záhonyi rendőrök két gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt őrizetbe vettek.

A Záhonyi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Anetta 27 éves tuzséri és B. Attila 28 éves sárospataki lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a nő 2018. február 8-án két társával Sárospatakra utazott annak érdekében, hogy továbbértékesítés céljából kábítószert vásároljon a 28 éves férfitól. Gépkocsijukkal hazafelé tartottak, amikor Kékcse településen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói ellenőrzés alá vonták őket és 20,6 gramm mennyiségű kábítószert, az elsődleges vizsgálatok adatai szerint amfetamin származékot találtak náluk.

untitled-2_0

A jelenlegi adatok szerint a nő értékesítette társai részére a kábítószert, akiket az eljárás során kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A rendőrök a nő lakóhelyén tartott házkutatás alatt további 20,9 gramm kábítószergyanús anyagot és a tiltott szer kiporciózásához szükséges eszközöket foglaltak le.

3_1369

A nyomozók még ugyanazon a napon elfogták sárospataki otthonában B. Attilát is, akit a tuzséri nővel együtt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki a Záhonyi Rendőrkapitányságon. Ellenük bűnügyi őrizetbe vételük mellett folytatnak büntetőeljárást.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Záhony.
SZON.HU


hirdetés