Késelés Kisvárdán – Őrizetbe vették a 16 éves fiút

Akt.:
Késelés Kisvárdán – Őrizetbe vették a 16 éves fiút
© Illusztráció: getty images
Kisvárda – Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három 16 éves kisvárdai lakos ellen a Kisvárdai Rendőrkapitányság – tájékoztatta lapunkat Fehérvári Marietta.


A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a gyanúsítottak február 2-án 23 óra 15 perc körül együtt szórakoztak egy kisvárdai szórakozóhelyen, ahol szóváltásba keveredtek egy 24 éves rétközberencsi és egy 23 éves záhonyi férfival. A vitát észlelve a biztonsági őrök távozásra szólították fel a társaságot, majd időközben épületen kívülre kísérték a 23 éves férfit is, akit a gyanúsítottak bántalmazni kezdtek, egyikük egy késsel több helyen könnyű sérüléseket okozva megvágta férfit. A támadó egy társa segítségére érkező 26 éves férfit is meg akart vágni a késsel, de annak sikerült elhajolnia. Ezt követően a szóváltásnál jelen lévő, és a barátai segítségére siető 24 rétközberencsi férfit a gyanúsított hátulról egy alkalommal deréktájon megszúrta, aki súlyos sérülést szenvedett.

– A kisvárdai rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a késsel támadó fiút súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanújával is kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy az eset kapcsán megvalósult-e súlyosabb bűncselekmény – tette hozzá Fehérvári Marietta.

KMZáhony.
SZON.HU


hirdetés