Kollégisták vetélkedése a világnap jegyében Záhonyban

A vetélkedőn nyertes kollégisták
A vetélkedőn nyertes kollégisták - © Fotó: Tancsik Róbert
Záhony – A Környezetvédelmi Világnap alkalmából idén is megrendezték a hagyományos kétfordulós vetélkedőt a záhonyi Dr. Béres József Kollégiumban.

A versengésben közel 30 kollégista vett részt, akik tesztlapokon adtak számot környezetvédelmi, illetőleg természetismereti tájékozottságukról. A versengés végén Pap Alex (Csongor, Kárpátalja) szerezte meg az elsőséget Hajdu Szimonetta (Ajak), Nagy Richárd (Szernye, Kárpátalja), Tamási Patrik (Csongor, Kárpátalja) és Somogyi Gábor (Gyulaháza) előtt. A helyezettek a Diáktanács és a Dr. Béres József Kollégiumért Alapítvány könyvjutalmait vehették át Katona Dávidtól, a DÖK képviselőjétől. A kollégiumban a fennállásának idén már a 22. évfordulóját ünneplő diák zöldkör szervez rendszeresen természetismereti és környezetvédelmi programokat.

– Tancsik Róbert –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Záhony.
SZON.HU


hirdetés