Lovaskocsi borult fel Mátészalkán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Lovaskocsi borult fel Mátészalkán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vegyes tüzelésű kazán mellett tárolt tűzifa kapott lángra hétfőn reggel Tiszabezdéden, a Dózsa György úton lévő egyik családi ház pincéjében. A záhonyi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd túlnyomásos ventilátor segítségével, a füsttel telítődött helyiségeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Biztosíték izzott be egy 22 kilovoltos felső vezetéken hétfő reggel Rakamazon, a Bocskai és a Rákóczi utcák kereszteződésében. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, a szolgáltatásban nagyobb üzemzavar nem keletkezett.

Felborult egy huszonöt darab kisbálás szalmát szállító lovaskocsi hétfőn délben Mátészalkán, a Zöldmező és a Meggyesi utak kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói a rakományt eltávolították, majd a szekeret kerekeire visszaállították. A baleset során sem a hajtó, sem pedig az állat nem sérült meg.

Meglazult a villámhárító egy kisvárdai közintézményen, amely veszélyeztette az arra közlekedőket hétfőn délután, a Krucsay Márton utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Záhony.
SZON.HU


hirdetés