Megszűnt a várakozás Záhonyban

Megszűnt a várakozás Záhonyban
Záhony – A határátkelőhelyen az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

A kilépésre jelentkezők nagy száma miatt több órás várakozás alakult ki 2018. július 30-án a záhonyi közúti határátkelőhelyen a kilépő irányú személyforgalomban. A rendőrség a dinamikus határátlépés és a várakozási idő csökkentése érdekében a határátkelőhely teljes kapacitását kihasználva dolgozott. A várakozás 2018. július 30-án 20 órakor megszűnt. Záhonyban az utasforgalom ki- és belépő irányban egyaránt zavartalan és folyamatos.

A rendőrség továbbra is azt tanácsolja, hogy útnak indulás előtt a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről tájékozódjon a rendőrségi honlap Határinfó oldalán!

A rendőrség kéri, hogy a kánikulai melegre tekintettel indulás előtt vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot és vigyék magukkal rendszeresen szedett gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Illusutráció
Záhony - A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt három óra a várakozási idő 2018. július 30-án 8 órától Záhonyban. A közúti határátkelőhelyen a személyforgalmi és az autóbusz sávokban kilépésre jelentkezőknek kell hosszasan várakozniuk. Az utazók –a várakozás elkerülése érdekében- Ukrajna felé vá...Záhony.
SZON.HU

További hírek a BOON - ÉM Letöltések kategóriából


hirdetés