Megyei rangadókkal indult a pingpongév

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB II-ben a Trió-Maxi Nyíregyháza, az NB III-ban az Apagy SE III és a Mátészalka nyerte a szabolcsi derbiket.

NB I, férfi

Apagy SE–Univer Kecskemét 16–2

A sereghajtó, tartalékos csapattal érkező kecskemétiek ellen magabiztos évnyitó győzelmet arattak az apagyiak. Győztek: Jeszenszki, Fodor I. 4-4, Hodász, Poór T. 3-3, a Jeszenszki, Hodász és a Fodor I., Poór T. páros 1-1.

Egri VSI–Nyírbátori ASE 9–9

Kicsit balszerencsés körülmények között veszített pontot a bátroi gárda, de idegenben a döntetlen sem rossz eredmény. Gy.: Terék N. 4, Molnár D. 2, Bánhidi, Vígh T. és a Molnár D., Terék N. páros 1-1.

NB I, női

Szekszárd AC II–NAC Túróczy Nyíregyháza 2–16

Kötelező és magabiztos győzelmet arattak a nyíregyháziak a bajnoki címvédő fiókcsapata ellen, így a megerősítették feljutó helyüket. Gy.: Fülöp Sz., Bándy, Laskai 4-4, Harman 2, a Bándy, Harman és a Laskai, Fülöp Sz. páros 1-1.
NB II, férfi

Trió-Maxi ATC-Nyíregyháza–Apagy SE II 11–7

Bár a mérkőzés egyetlen hibátlan egyéni teljesítményét az apagyi Szűcs Attila szállította, a mérkőzést az egységesebb nyíregyháziak nyerték. Gy.: Fodor G., Király Cs. 3-3, Németh T., Joó Z. 2-2, a Fodor G., Király Cs. páros 1, illetve Szűcs A. 4, Kiss Z., Pacuk P. és a Szűcs A., Kiss Z. páros 1.

NB III

Apagy SE III–Vitka SE Vásárosnamény 11–7

Mindkét csapatban voltak hiányzók, a megyei rangadón végül Misák Károly kimagasló egyéni teljesítménye döntött a hazaiak javára. Gy.: Misák 4, Benga, Papp S., Németh F. 2-2, a Misák, Papp S. páros 1, illetve Orosz F. 3, Papp S. 2, Lakatos Sz. és a Pacuk S., Lakatos Sz. páros 1-1.

Várdai ASE–Mátészalkai MTK 5–13

Az eredmény azért csalóka kissé, mert kilenc mérkőzés is döntő játszmás küzdelmet hozott, és azokól nyolcat a szalkaiak nyertek meg. Gy.: Márföldi 3, Pokol P. 2, illetve Kardos Z., Hegedűs T., Damasiewicz N. 3-3, Hegedűs Z. 2/2, a Hegedűs T., Damasiewicz N. és a Hegedűs Z., Kardos Z. páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Debrecen ASE 5–13

A listavezető komolyan vette a mérkőzést, a legerősebb összeállításában érkezett Gyarmatra, ennek megfelelő magabiztossággal nyert a jól küzdő hazaiak ellen. Gy.: Bartha M. 2, Balogh A., Szilágyi Z., Bánik 1-1.

Debreceni AK II–Záhonyi VSC-Fresh24Dental 13–5

Szinte hihetetlen, hogy a két páros mérkőzés megnyerése után egyéniben már csak három sikert tudtak szerezni a tabellán mögöttük álló riválisuk ellen a záhonyiak. Gy.: Csépke, Nagy A., Sütő L., a Nagy A., Csépke és a Petró L., Sütő L. páros 1-1.Záhony.
SZON.HU


hirdetés