Több jármű is az árokba hajtott szombaton – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombat délután Nyíregyházán, a Deák Ferenc utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire visszaállították és áramtalanították.

Az úttestről lesodródott és árokba borult egy személygépkocsi a délutáni órákban Tiszakanyár és Cigánd között is. A balesetben hárman könnyebben sérültek. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Szintén árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délután Tiszavasváriban, a Nánási úton. A jármű vezetője és utasa könnyebben sérült. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével szüntették meg a közúti akadályt.

Az út melletti vízelvezető árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap hajnalban a 49-es számú főúton, a 14-es kilométernél, Mátészalka és Jármi között. A balesetben személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Felborult, miután árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Tuzsér külterületén. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsit kerekeire visszaállították és áramtalanították. A balesetben ketten sérültek meg.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Záhony.
SZON.HU


hirdetés