Záhonyi iskolások a kisvárdai Varázsvárban

Záhonyi iskolások a kisvárdai Varázsvárban
© Fotó: Székelyné Hozdik Aranka
A napokban a Bessenyei György Gimnázium és Kollégiumban két éve kialakított élménypedagógiai műhelyben tettek látogatást a Záhonyi Árpád Vezér Általános Iskola és AMI negyedikesei.

A Varázsvár 2015-ben nyitotta meg „kapuit”, azóta folyamatosan fogadja a látogatókat. Kezdetben egy szakkörnevet jelölt, mára a felfedeztető oktatás és az ismeretterjesztés széles körben ismert és kedvelt műhelye lett. Alapító tanárai nagy hozzáértéssel, alapos szaktudással felvértezve demonstrálják a természettudományok szépségét a különféle korosztályok tagjainak.

Fotó: Székelyné Hozdik Aranka Fotó: Székelyné Hozdik Aranka ©

A Varázsvár mindenkit vár, az óvódásoktól az egyetemi hallgatókig. Egy-egy interaktív foglalkozás keretében 10-12 kísérletet mutatnak be a műhely pedagógusai, akik az élmény alapú oktatást részesítik előnyben és vallják, hogy a lexikális ismeretek mellett fontos a gyakorlatban is alkalmazni a megszerzett tudást. A záhonyi 4/a osztályos kisdiákoknak Tóth-Gál Zsuzsanna Napsugár és dr. Koncz Gábor pedagógusok tartottak érdekes és emlékezetes foglalkozást.

– Tancsik Róbert –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Záhony.
SZON.HU


hirdetés