Záhonyi a legszebb kisbaba

Tóth Viktória
Tóth Viktória
Záhony – Nem lehet elég korán belépni a szépségversenyek világába.


Nagyon büszkék Tóth Viktória szülei, hiszen kisbabájuk február elején korcsoportgyőztes lett a Kasszandra Stúdió országos szépségversenyén.

Szakmai zsűri döntött

– Az egyik ismerősünktől hallottunk erről a lehetőségről, és egy hirtelen ötlettől vezérelve belevágtunk. Egy jelentkezési lapot kellett kitöltenünk a gyerek adatairól, amihez csatoltunk egy fényképet is – osztotta meg lapunkkal a részleteket Tóth Ferenc, az édesapa.

– Nagyjából két hét elteltével kaptunk egy üzenetet a gyermekfotók készítésével és modellkereséssel foglalkozó stúdiótól, hogy várnak minket egy személyes fotózásra Budapesten. Odautaztunk, és rengeteg, körülbelül 70-80 fényképet készítettek Vikiről, ezekből 30 fotót mi is megkaptunk. Ezután 3 fotót kellett kiválasztanunk, amelyek a versenyportrék voltak.

A felvételeket a budapesti Táncsics Mihály Művelődési Házban állították ki, a szépségversenyen különböző korcsoportokban versenyeztek a gyerekek. Egyesével szólították a színpadra a leendő manö­keneket és modelljelölteket, a kisebbek a szülők segítségével álltak ki vagy sétáltak végig a kifutón.

– A háromtagú szakmai zsűri női és férfi modellekből állt, akik a képek és az élő szereplés alapján a mi babánkat ítélték a legszebbnek a 6–18 hónapos kicsik között. Az eredmény hatalmas büszkeséggel töltött el minket, de ha Viktória a későbbiekben nem tervezi, nem szánunk neki modellkarriert – mondta az édesapa.

GE
hirdetés