Záhonyi és kisvárdai továbbjutók a Fair Play Cup területi tornájáról

Az első alkalommal megyei döntőbe jutott záhonyi kollégisták Kocsárdy Gyula MLSZ koordinátor és Papp Ferenc megyei főszervező társaságában.
Az első alkalommal megyei döntőbe jutott záhonyi kollégisták Kocsárdy Gyula MLSZ koordinátor és Papp Ferenc megyei főszervező társaságában.
Dombrád, Kisvárda, Vásárosnamény, Záhony – A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben a tanévben is megrendezi a középiskolák 15-19 éves korosztályának kispályás focibajnokságát, melynek első tavaszi körzeti tornáját megyénkben hétfőn rendezték meg Kisvárdán.

A rendezvény célja a női és férfi szabadidős labdarúgás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a fair play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése. Az e tanévi kupára rekordszámú, összesen 100 csapat nevezett megyénkben.

A felmenő rendszerű vetélkedésen a Kisvárda környéki iskolák területi tornájának hétfőn a KSE műfüves pályái nyújtottak otthont. Kisvárda, Dombrád, Vásárosnamény és Záhony tanodáinak képviseletében a 13 fiú csapat három, míg a 8 leány csapat két csoportban mérte össze erejét, melyeket a helyosztó mérkőzések követtek. Az őszi, záhonyi és a tavaszi, kisvárdai forduló eredményeinek összesítése után két leány: a Besis Csajok I. (Bessenyi Gy. Gimn.) és az FC Refi (Református Gimn.), valamint három fiúcsapat: az Aranyászok (Bessenyei Gy. Gimn.), a Nemzeti 11 (Szent L. Katolikus Középiskola) és a Hű-Béresek (Dr. Béres József Kollégium) áprilisban a megyei döntőben folytathatja tovább a versengést.

– Gál Ádám – Molnár Attila –
hirdetés