Záhonyi felvételizők fizikai felmérője

Korábbi fizikai felmérő a záhonyi középiskolában
Korábbi fizikai felmérő a záhonyi középiskolában - © Fotó: Tancsik Róbert
Záhony – Hét éve indították el a közszolgálati ügykezelői képzést a záhonyi középiskolában. Március 6-án, hétfőn és 7-én, kedden pedig az őszi újabb osztályba jelentkezők számára rendeznek fizikai alkalmassági állapotfelmérést.

Az évek óta keresett képzés iránt idén is jelentős az érdeklődés. A majdani első számú továbbtanulási célpontot jelentő rendészeti szakközépiskolák felvételi vizsgáihoz hasonlóan olyan feladatokat kell teljesíteniük a jelentkezett általános iskolásoknak, amely ügyességüket, gyorsaságukat és erejüket egyaránt próbára teszi. A felmérés keretében fekvőtámasz, felülés, medicinlabda dobás, helyből távolugrás és 1000 méteres síkfutás vár a jelentkezőkre. Az így megszerzett és a hozott tanulmányi eredményekből számított pontokból alakul ki az ideiglenes felvételi jegyzék, mely az iskola honlapján kerül majd közreadásra.

– Tancsik Róbert –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés