Zajos berendezések a Zajtól

Zajos berendezések a Zajtól
A budapesti Zaj Discotechnika Kft. (közismertebb nevén: Zaj Stúdió) saját kiírású országos pályázatának lezárásaként a Demecseri Oktatási Centrum és a helyi Szivárvány Közművelődési Egyesület is nagy értékű hang- és fénytechnikai berendezéseket vehetett át a napokban a demecseri Erkel Ferenc Művelődési Házban.

A Zaj Stúdió képviseletében Fazekas Tamás ügyvezető igazgató személyesen adta át a pályázat útján nyert eszközöket. Nyilatkozatában annak a reményének adott hangot, miszerint 10 éven belül az oktatási és kulturális intézmények végre olyan anyagi helyzetben lesznek, amely lehetővé teszi majd számukra a különféle rendezvények legmodernebb technikai eszközökkel történő hangosítását. Addig is a mostanihoz hasonló jellegű kezdeményezésekkel szeretnék támogatni a hazai iskolákat, művelődési házakat és civil szervezeteket, bízva abban, hogy ebből a kapcsolatból a jövőben mindkét félnek egyaránt erkölcsi és anyagi haszna is származhat.

Demecserben a nyeremények átadását a művelődési ház tánccsoportjának tanévzáró gálája követte, majd a fiatalok a 21 óráig tartó tinidiszkón „tesztelhették” a Zaj Stúdiótól kapott új hang- és fénytechnikát. Fazekas Tamás és az ünnepélyes átadóra vele együtt érkező Kiss József elmondták továbbá, hogy a hazai bürokrácia és bonyolult adminisztrációs rendszerek néhány esetben ugyan megnehezítették a pályázati ügyek lebonyolítását, ennek ellenére mindig örömmel utaznak több száz kilométert, hogy találkozhassanak a nyertesekkel. Közben jobban megismerik az országot is: megyénk egyes részei például annyira megtetszettek nekik, hogy máris 4 napos kerékpártúrát fontolgatnak vidékünkön.

– M. Magyar László –
hirdetés