Zempléni és abaúji vártúra: tartson Ön is velünk!

Akt.:
Zempléni és abaúji vártúra: tartson Ön is velünk!
Fedezze fel velünk Szerencs, Boldogkőváralja, Vizsoly, és Regéc nevezetességeit!

Program: a kora reggeli indulást követően a Hegyalja kapujának számító Szerencsre érkezünk, a város központjában megtekintjük a hangulatos parkkal övezett, késő reneszánsz stílusú impozáns Rákóczi-várat, mely Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfiatalabb vára. Következő állomásunk Boldogkőváralja: a Zempléni-hegység festői környezetében fekvő Boldogkői vár nagyszerű élményekkel: kóborlovagok párbaj bemutatójával, és jelmezes tárlatvezetéssel várja látogatóit. Továbbutazunk Vizsolyba, ahol a református templomban megtekintjük az első teljes, magyar nyelvű biblia egy eredeti példányát, valamint egy interaktív nyomtatástörténeti kiállításon is részt veszünk, ahol átélhetjük a hatalmas műremek megszületésének körülményeit, a fordítástól egészen a nyomtatásig. Ebéd után Regécre indulunk. A Regéci vár vadregényes romjai, valamint a csodálatos körpanoráma lenyűgöznek minden látogatót. A 8-10 méter magas, vaskos falak, boltívek között sétálgatva betekintést kapunk a jelenleg zajló turisztikai fejlesztésbe is.

Időpont: 07. 18. (szombat) Részvételi díj: 7 990 Ft/fő (belépőkkel együtt)
Foglalás és fizetési határidő: 2015. július 13.

Szervező: Expert-Holiday Utazási Iroda, 46/780-450 (H-P 09.30-18.00.) Eng. szám: U-001257.
A részvételi díj tartalmazza: az utazás, az ebéd, a belépők költségét és a csoportkísérő díját.
A díj nem tartalmazza: az italfogyasztást az ebéd mellé. A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk.
A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk. További információkat a Kelet ügyfélszolgálatán (Nyíregyháza, Dózsa György út 4-6.) is kérhet.

Címkék: , ,hirdetés