Zenei kalandozás: a dzsungelből a városba

Zenei kalandozás: a dzsungelből a városba
© Illusztráció: Pixabay
Nyíregyháza – Újabb küldetésre indulnak az elektronikus zene kedvelői: izgalmas utazásra indulnak a dzsungelből a nagyvárosba.

Az idén harmadik alkalommal kívánják száműzni a vírusként terjedő retrót – június 15-én a Móricz kertben segítségükre lesz ebben többek között DJ REN, „a drum and bass egyik legavatottabb magyarországi szakértője. A lemezlovas a műfajt annak megszületése óta követi, 2001-től zenél. Sajátos, női ízléssel válogat, könnyen felismerhető szettjeiben kiválóan megférnek egymás mellett a mély, dallamos vagy szigorúbb zenék, és persze az örök jungle. A Tilos Rádión évek óta vezeti a Dzsungel Könyve című műsort, a Budapest Jungle partisorozat rezidense, és tagja a különféle zenei stílusokat összefogó, lányok alkotta She Fire formációnak. ”

Az esemény másik vendége Debrecenből NFR, a helyi Debrec’N’Bass brigád tagja, aki a súlyos, de kifinomult, bass-központú zenéket részesíti előnyben. Emellett saját trackjeit is szívesen adagolja a közönségnek. Kiegészítésképp helyi fellépők, Donic és Kory fogják rakni saját korongjaikat.

KM
hirdetés