Zsákai hírek

Zsákán történt eseményekről tudósítunk Kiss Andrea irásai alapján.

Bemutatták tánctudásukat
 Bemutatták tánctudásukat a szülőknek és érdeklődőknek a zsákai „Leg a láb” Alapfokú Művészetoktatási Intézmény néptáncos diákjai június 2-án.

 Az évzáró vizsgaműsorban nyitótáncként a nagy csoport galgamenti táncokat, a kisebbek üveges és botos táncokat, a legkisebbek pedig játékfűzést mutattak be.

A különböző tájegységek táncait az adott népviseletben járták a gyerekek, akik a tanév folyamán többször is felléptek ünnepek alkalmával.

 A táncos diákokat Szabó Andrea táncpedagógus készítette fel.

Középpontban a természetgyógyászat

 A természetgyógyászat jegyében rendezett egészségnapot Zsákán a Kiállítóteremben a Nagyközségi Művelődési Ház és Könyvtár június 9-én délután.

A rendezvényt Szilágyi Lászlóné védőnő nyitotta meg, majd megkezdődtek a különböző érdekes előadások.

 Az életmódról, táplálkozásról Balogh Sándorné egészségnevelő-dietetikus beszélt, a környezetvédelemről, egészségmegőrzésről pedig Nagy Lajosné.

Kardosné Szabó Vilma az egészséget biztosító modern eszközökről adott tájékoztatást, míg Kovácsné Ambrus Ilona természetgyógyász az időskor szebbé tételéről tartott előadást.

A Bach virágterápia lélekre gyakorolt harmonikus hatásáról beszélt Ráczné Simon Zsuzsa fitoterapeuta.

 Ezen kívül lehetőség nyílt aurafotózásra, biotermékek vásárlására, vérnyomás- és vércukorszint mérésre, valamint fényterápiás kezelésre.
hirdetés