Zsákutcába futhat Nyíregyházán, aki megszokásból vezet

A Rákóczi úti gyalogátkelőnél a megkopott csúszásgátló felületet kezelték a szakemberek a napokban
A Rákóczi úti gyalogátkelőnél a megkopott csúszásgátló felületet kezelték a szakemberek a napokban - © Fotó: Ladányi Tóth Lajos
Nyíregyháza – Jó ütemben halad a Szegfű utca Hunyadi és István utca közötti szakaszának négysávossá bővítése, az út északi oldalán gyalog- és kerékpárút épül, a Géza utcai csomópont jelzőlámpás irányítást kap. Hétfőtől az újonnan épített aszfaltburkolatot is „tesztelhetik” az autósok.


Továbbra is sebességkorlátozás és előzési tilalom van érvényben, valamint tilos a balra fordulás a Szegfű utcáról a Hunyadi utca felé. A Géza utca a kivitelezési munkálatok idejére időszakosan zsákutcává alakul. Keddtől a gyalogosforgalmat is átterelik a Szegfű utcán megépített ­járdára, az utca Continental Aréna felőli oldalán ideiglenesen tilos a gyalogosforgalom.

A közel 300 millió forintos fejlesztés munkálatai várhatóan november közepéig tartanak, addig is fokozott figyelemmel és ne megszokásból közlekedjenek az autósok az érintett útszakaszokon.

A Kígyó utca – Debreceni út csomópont fejlesztése miatt a Debreceni útról tilos behajtani a Kígyó utcára, bizonyos szakaszokat elzártak az autósforgalom elől, illetve átmenetileg zsákutcák lettek.

KM
hirdetés