Asztrológia

2011.03.05. 09:54

Napi horoszkóp - szombat

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

 

Kos

03.21-04.20

Anyagi téren nem lehet oka panaszra. Egy kétséges kimenetelű ügyből abszolút győztesen kerül ki, így jókora összeget tehet zsebre. Inkább testileg érzi magát fáradtnak. Ne csodálkozzon, majd a tavasz hoz új életerőt, de egyelőre nagyon csalóka és nem adja könnyen magát. Ha teheti, utazzon el, kapcsolódjon ki! Levegőre és környezetváltozásra van szüksége! Higgye el, jót fog tenni!

Bika

04.21-05.21

Már előre tudja, hogy nem fog unalmasan telni a hétvége, de nem bánja. Ereje teljében érzi magát. Ha teheti, válassza a szabad levegőt tevékenysége színhelyéül. Ússzon, tornázzon, vagy éppen foglalatoskodjon kiskertjében, ha van. Ne felejtse el, mindennek megvan a maga ajánlott ültetési ideje. A gondozásra is figyeljen oda és locsolja meg növényeit, amikor csak teheti. Másképp nem sok értelme volt elültetnie őket.

Ikrek

05.22-06.21

Jól szervezze meg mai programját, mert úgy látszik, igen sok embernek van szüksége Önre. Hirtelen mindenki Önnel akar találkozni, és az Ön tanácsát kéri. Íme, a népszerűség átka. Mindig is erre vágyott, régen ez mind csupán képmutatásból származott. Ne sejtsen semmi rosszat, valóban a barátságáért, a kedvességért keresik. Az esti flört lehet, hogy több lesz egyszerű kalandnál.

Rák

06.22-07.22

Csupán szavakkal nem lehet megnyerni emberek bizalmát és szeretetét. Ezt Ön már jól tudja, tehát figyelmeztesse Őt is erre, hiszen még mindig azt hiszi, hogy ócska frázisokkal megvásárolhatja mások jóindulatát. Talán jelenleg Ön az egyetlen, aki hatással tud lenni rá. A legjobb stratégia az lenne, ha végig mellette állna, s minden mozdulatát figyelve segítené. Akkor nem eshet baja.

Oroszlán

07.23-08.23

Ma végre lélegzetvételhez jut. Ezt a kis szünetet arra kellene használnia, hogy rendet rakjon munkahelyén, otthonában és fejében. Néhány emberrel szemben újra teljesíthetetlen igényeket támaszt. Több emberséget, megértést és türelmet! Néhány barát, munkatárs és szomszéd biztatást vár Öntől. Ne fukarkodjon a kedves szavakkal, el sem tudná képzelni, mekkora hajtóerőt jelent Ön barátai számára!

Szűz

08.24-09.23

Csábító feladatok várnak Önre munkahelyén, mindazonáltal ne siesse el a választást! Csak annyit vállaljon, amennyit megerőltetés nélkül, az Önhöz méltó színvonalon el tud látni. Elfoglaltságáról beszéljen partnerével is, s ha teheti, előre kérje ki a tanácsát. Örülni fog tanácsainak. A belső béke az eredményes munka legfontosabb alkotórésze. Teremtse meg, és szárnyalni fog!

Mérleg

09.24-10.23

Ma különösen azok számíthatnak sikerre, akik sportolnak. Fizikai állapota egészen kiváló, ma kimagasló eredményeket érhet el. Ettől függetlenül vigyázzon magára, ne erőltesse túlságosan meg izmait! Elsősorban végtagjai lehetnek érzékenyek, ezért legyen óvatos. Most hajlamos a mértéktelen evésre-ivásra is, ajánlatos kissé fegyelmeznie magát. Húzza meg azt a bizonyos határt! Egy biztos, a mai napja örömteli lesz.

Skorpió

10.24-11.22

Ma kifejezetten kreatív napja lesz; megszületik agyában az az ötlet, amivel könnyedén valóra válthatja régóta dédelgetett álmát. Egy olyan ötlettel áll elő, amely bizonyára nagy sikert arat közvetlen környezetében. Arról azonban gondoskodjon, hogy senki ne tulajdonítsa el azt, ami az Ön fejéből pattant ki! Maradjon csöndben, és ne ossza meg senkivel sem az ötletét! Várjon vele még egy picit.

Nyilas

11.23-12.21

Hamarosan egy kedves ismerőse névnapja lesz. Csak nem elfelejtette megint? Ez sajnos jellemző lehet Önre, ám most tegyen kivételt. Ha nem egy csokor kókadt hóvirágot vásárol (de ha már megvette, lehetőleg ne vágja zsebre!), hanem azt, amire választottja vágyik, akkor soha nem tapasztalt dolgokban lehet része. De mi is az, mit is kellene vennie? Nos, ha Ön nem tudja, akkor ugyan ki tudhatná? Gondolkodjon, ne adja fel!

Bak

12.22-01.20

Lendületes, ötletes, de nem feltétlenül a munkahelyén. Életvezetésében új vonások jelentkeznek, amelyek feloldják a Bak jegyre jellemző földhöz kötöttségét. A szokásosnál többet költ magára, így hát ne csodálkozzon, ha hódolóinak száma jelentősen megnövekedik. Nagyszerűen néz ki, és így is érzi magát. Időt és fáradtságot – valamint saját magát - nem kímélve konyhája remekeivel is lenyűgözi környezetét. Bekerül a Családi Rekordok könyvébe!

Vízöntő

01.21-02.19

Önre vár a feladat, hogy elsimítson egy régi, már igencsak elmérgesedett konfliktust. Mint Vízöntő, rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amelyek alkalmassá teszik egy ilyen kényes küldetésre. Diplomáciai készsége most sem hagyja cserben, és általános megelégedésre elcsitul a viszály. A nap további része zavartalan nyugalomban telik. Otthonában azért érdemes odafigyelnie, főleg főzés közben! Az olaj megégetheti, a kés megvághatja ujját. Csak óvatosan!

Halak

02.20-03.20

Ismét bal lábbal kel. Ma beleköt az élő fába is, elviselhetetlen környezete számára. Okosabban tenné, ha szedné a sátorfáját, és kimenekülne a szabadba, vagy visszafeküdne az ágyba, hogy aztán újra felkelhessen. Ha nem az utóbbit választja, sétáljon egy nagyot, rá fog férni Önre. Ezzel nemcsak a konfliktushelyzeteket kerülheti el, de a régóta esedékes orvosi utasításnak is eleget tesz.

Ezek is érdekelhetik